Thuis

Jiangsu Ruiyan Rubber & Plastic Additives Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Chemische hulpstoffen Agent voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Jiangsu Ruiyan Rubber & Plastic Additives Co., Ltd.

1 2
Jiangsu Ruiyan Rubber & Plastic Additives Co., Ltd. Jiangsu Ruiyan Rubber & Plastic Additives Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : RY
Aantal werknemers : >100
Export pct : 80% - 90%

   Heeft Rubber de Additievenco. van Jiangsurui Yan, Ltd zich op rubber en plastic additieven geconcentreerd. ons hoofdproduct:

    Belemmerd Fenol Anti-oxyderend /Antioxidant 425/Middel tegen oxidatie 3052 /Antioxidant GM/Anti-oxyderende BBM

   
    Sinds zijn onderneming, Rubber en Plastic Co. van Jiangsu Ruiyan, heeft Ltd het principe aangehangen dat de „kwaliteit het leven van een onderneming en de basis voor zijn luie overleving en ontwikkeling“ is. In elke verbinding van productie, heeft het bedrijf kwaliteitsbewakingsverordeningen geformuleerd, controleerde strikt het proces, verzekerde productkwaliteit, en voerde ernstig het ondernemingsdoel van „kwaliteit, technologie, reputatie en de dienst uit“.
 
 

   Wij bieden hoogte - kwaliteitsproducten aan concurrerende prijs in snelle levering met 100%-gewaarborgde aan douanepas.

 

    Houd nooit op ernaar strevend om onze beste dienst aan te bieden is onze filosofie. Wij hebben Flexibele en Untraceable betalingstermijnen. Als grootste en eerste fabrikant van China in deze industrie, bezitten wij de meest geavanceerde niveautechnologie en wij zijn geëngageerd de hele tijd aan beter technisch onderzoek.

 

    Als belangrijke fabrikant, zijn onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Brazilië, Mexico, Australië, Japan, Korea, Thailand, Indonesië, Uruguay en veel andere landen.


Waarom ons?

 

    Onze klanten kiezen ons omdat wij unparelled kwaliteitsproduct, de onovertroffen diensten lever, verstrekken en enkele beste waarde in de industrie aanbieden. In de loop van de laatste jaren, heeft onze benadering van zaken helpen ons van een kleine parvenu aan goed omzetten - bekend belangrijk bedrijf in de industrie. Dit gebeurde niet 's nachts, en het gebeurde niet zonder totale verplichting aan onze opdracht-helpt onze klanten een rendabelste oplossing terwijl het drukken van hun verrichting en onderhoudskosten vinden.

 

   Ongeacht de de projectgrootte en ingewikkeldheid, streven wij ernaar om onze klanten hoog rendement, onderscheiden producten en de onovertroffen die diensten aan te bieden binnen een flexibele en rendabele oplossing wordt geleverd die aan de behoeften van onze klant voldoet.

 

Contactgegevens
Jiangsu Ruiyan Rubber & Plastic Additives Co., Ltd.

Tel.: 86-135-21807763

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)