Thuis

Jiangsu Ruiyan Rubber & Plastic Additives Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Het bedrijf heeft ISO2000-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem overgegaan, is elke partij producten traceable om productkwaliteit en stabiliteit te verzekeren.

 

om beroemde merken te creëren, collectieve reputatie te verbeteren, en collectief beeld te vestigen, hangt het Integriteitschemische product het principe van de „al achtervolging van hoogte - kwaliteit en klantentevredenheid“ en het principe van „beste prijs, de attentste dienst en betrouwbaarste productkwaliteit“ aan. Bega aan u:


Eerst, de verplichting van de productkwaliteit:
1. De van de kwaliteitsverslag en test gegevens zijn beschikbaar voor de vervaardiging en het testen van de producten.
2, productprestaties het testen, voeren wij het gehele proces, volledige prestatiesinspectie van uit het product, nadat het product om wordt bevestigd worden gekwalificeerd, dan worden verpakt en worden verscheept.
 

Ten tweede, de verplichting van de productprijs:
1. om de hoge betrouwbaarheid en de vordering van onze producten te verzekeren, wordt onze selectie van materialen geselecteerd uit binnenlandse of internationale kwaliteitsproducten.
2. Onder dezelfde concurrentievoorwaarden, zal ons bedrijf u van de beste prijs aan de beste prijs op basis van het verminderen van niet de technische prestaties van de producten voorzien.
 

Ten derde, de leveringsverplichting:
1. Product levertijd: Volgens gebruikersvereisten, als er speciale vereisten zijn en moet vooraf worden voltooid, kan ons bedrijf de levering speciaal organiseren, en streeft ernaar om gebruikers aan behoeften te voldoen.

 

Ten vierde, de verplichting van de naverkoopdienst:
1. Wij hebben opstelling een groep taaie de dienstafdelingen van noodsituatienaverkoop. Wij hebben gebiedsingenieurs en hogere technici ervaren aan de scène en de reparatie mee te slepen en om het even welke problemen te vervangen die zich voordoen.
2. Nadat het product wordt geleverd, zal het personeel van onze afdeling van de naverkoopdienst telefoon het volgen overleg volgens de contactgegevens leiden van de klant tot de klant wordt tevredengesteld.
3. Wij beloven dat al onderhoudspersoneel op vraag zal zijn problemen voor onze klanten beter om op te lossen.

 

Certificaten
  • Jiangsu Ruiyan Rubber & Plastic Additives Co., Ltd.
Contactgegevens
Jiangsu Ruiyan Rubber & Plastic Additives Co., Ltd.

Tel.: 86-135-21807763

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)